В резюме

 

Лимузини San Diego е най-голямата българска компания за отдаване на лимузини под наем в София, Пловдив и страната с дългогодишна традиция в бизнеса и стандарти на обслужване, проверени и потвърдени многократно от най-големите български телевизии, продуцентски къщи, корпоративни пазарни марки и събития.

Автопаркът на компанията е съставен от 9 собствени лимузини с реален комфортен и легален капацитет от 5 до 18 пасажери само в салона отзад, всички подсигурени със съответния брой предпазни колани. Във флотилията ни има няколко уникати, които ни дават предимството на недостижимо съотношение цена/качество, разбира се, в полза на Вас, нашите клиенти. Комплексната услуга включва изискан минибар, обслужване от компетентен личен шофьор и широки възможности за допълнителна организация.

Разполагаме с най-новия автопарк лимузини под наем на Балканския полуостров. Сред автомобилите ни са най-голямата като пасажерски капацитет, най-дългата по размер и четирите най-нови лимузини в България.

Макар автопаркът ни да е разположен изцяло в София и Пловдив, Лимузини San Diego осигурява обслужване и извън територията на тези градове. Ако Вашето събитие е другаде, моля, потърсете ни за оферта.

Контакти

 

Гореща линия за резервации: 088 22 88 535

 

Лимузини San Diego
ул. Одрин 101
Зона Б-18
София 1303
тел. 0885 326959

booking@sandiego1000.com

www.sandiego1000.com

 

Клиенти

 

Нашите лимузини бяха тук

Партньори

 

SENSES MASSAGE & RECREATION – изискан спа-център с широко портфолио от рехабилитационни и спа-услуги в непосредствена близост до центъра на София. Основен партньор на Лимузини San Diego.

NIGHTLOVELL – портал за еротични вечерни забавления с голям избор на атрактивни професионални пърформъри от двата пола, способни да внесат страст във всяко парти. Основен партньор на Лимузини San Diego.

Mominsko.com – организиране на индивидуални момински партита според Вашите предпочитания и бюджет.

Хотелски апартамент „Венеция“ *** – луксозен хотелски апартамент в София, който не отстъпва по стил и уют на най-реномираните хотели в града. Намира се в близост до НДК.

Лимузини Vivaldi – основна дистрибуторска платформа на Лимузини San Diego за резервации на пълния ни автопарк на същите привлекателни цени.

Детски клубове „Приказка без край“ – верига от забавни детски парти-клубове с дневна и лятна детска образователна занималня и неограничени възможности за щуро парти. Обекти в кв. „Гео Милев“, кв. „Лозенец“ и ж.к. „Младост 1А“.