Озвучителните тела с Bluetooth съвместимост набират сериозна популярност в последните години. Пионерите в сферата на високите технологии осезаемо дърпат сектора напред. Инженерите от Ламборгини обаче са решили да впечатлят любителите на добрия звук по нов начин.

Италианският концерн влезе в партньорство с iXOOST, за да създаде върховния говорител – Esavox. Вдъхновеното от Lamborghini Aventador произведение на аудиолабораторията съчетава свързваща станция с тонколона – явно произведени по безкомпромисния стандарт на автомобила.

От Ламборгини съобщават, че корпусът на станцията е направен от карбонови нишки и реални тръби от ауспух на Aventador. За керамичните говорители е осигурено специално амортисьорно окачване.

Esavox предлага Bluetooth 4.0, аналогов вход за външно устройство и работа както на променлив, така и на прав ток. Компонентът вади 800 вата мощност и чист звук благодарение на вградения си виртуален 6.1 съраунд.

Фактът, че модулът е ръчно изработен, впечатлява, но не по-малко от цената му – 24 хиляди щатски долара. На фона на това число предшественикът му 911 Soundbar на Порше изглежда доста евтино за едва $3000.

 

тонколона Lamborghini

тонколона Lamborghini

тонколона Lamborghini

тонколона Lamborghini

Източник: Carscoops.com

Lamborghini излезе с тонколона за $24 000

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *