Резервирайте тук
Клиентите казват
Трансфер с лимузина по повод Рожден Ден

Здравейте! Искам да изкажа искрените си благодарности на фирмата, която и този път стана част от нашия празник! Получихме обслужване на много високо ниво. Шофьорът беше точен и пристигнахме на правилната локация! Лимузината беше най-голямата лимузина, която предлага фирмата – “ Cadillac „, интериорът беше луксозен, предразполагащ и много уютен! Чувствахме се като най-специалните хора на този ден! Държа да подчертая, че първият път в който ползвахме услугите на фирмата, не останахме доволни единствено от шофьора, но въпреки това решихме да дадем втори шанс и този път определено надминахте очакванията ни! Благодарим Ви, че отново станахте част от празника ни! Препоръчвам да не се колебаете да използвате услугите имено на тази фирма, когато Ви е необходим трансфер с лимузина, защото определено ще направи преживяването Ви незабравимо! 🙂 Поздрави.

Росица Филева
22/01/2021
Рожден Ден
Обиколка

Здравейте. Преживяването от обиколката с една от Вашите лимузини ще остане положително и запомнящо! Единственото от, което не останах доволна е липсата на компетентност и обноски от страна на водача на лимузината, който въпреки многобройните проведени разговори по телефона предварително, обърка първоначалния адрес на срещата ни и в последствие обърка и крайната локация до която трябваше да ни докара! !! От презентацията и от визията на лимузината сме доволни, но от изпълнението в лицето на шофьора – не!

Росица Филева
16/03/2020
Рожден ден
ЗАШЕМЕТЯВАЩО!!!

Нямам думи!!! За 4 път се возя с вашите лимузини! Няма такава тръпка. Няма такъв кеф! Но най-голямата заслуга е на най-уникалния шофьор – изключителен човек! За пореден път се погрижи на бандата ни сякаш беше един от нас! Отново вложи сърцето си и беше съпричастен с купона! Нямам думи! Със СИГУРНОСТ ще го преживеем пак!!!!! Благодаря за емоцията, която за пореден път ни достави! Ти си изключителен човек!!!!!! Хора, ако искате да преживеете нещо наистина разтърсващо, това е мястото! Благодаря Ви за преживяните емоции! До скоро виждане!!! ❤❤❤

Мария Първанова
24/06/2018
Рожден ден
Страхотно преживяване

Изключителен професионализъм и прекрасно отношение. Прекарахме си чудесно.

Диляна
15/06/2018
моминско парти
Без забележки
Специални благодарности на екипа ви и персонално на шофьора, който направи всичко, за да се чувстват децата спокойни и в добро настроение.
Петя Найденова
20/11/2017
детски рожден ден
Най-добрите

Браво на вас!!! Много ама много рядко се вижда такъв професионализъм!!! Уникални сте просто нямам думи!!! Направихте ни събитието незабравимо!!!!

Богомил Бранков
10/10/2017
сватба
Страхотно преживяване :)

Благодарение на вас направих партито на своята приятелка незабравимо и истински вълнуващо! Беше страхотна изненада и тя не спря да повтаря колко й е харесало и колко сме я зарадвали. Беше подобаващо изпращане от моминството 😉 Аз лично съм супер впечатлена от обслужването – отзивчиви и безкрайно коректни бяхте, особено и предвид промяната в резервацията в последния момент. Наистина сте за пример и ни накарахте да се почувстваме специални – огромно благодаря още веднъж!

Кремена
14/09/2017
Моминско парти
На дискотека с две лимузини

Наех двете най-големи лимузини за рождения си ден, на който посрещнах 20 гости. Не бях казал на никого за изненадата и всички бяха в истински фурор, когато видяха с какво ще се придвижим от бара до дискотеката. Прекарахме един незабравим час! Атмосферата вътре е уникална – музика, питиета и много забавление. Направихме и кратка почивка за снимки край Александър Невски. Накрая лимузините ни оставиха пред входа на дискотеката, което само по себе си е впечатляваща гледка. Пожелавам на всеки да прекара една такава звездна вечер!

Мартин
18/05/2017
33-ти рожден ден
Голям кеФФФФФФФФ !

Мъжът ми нямаше идея какво го очаква, а аз още повече :). Изживяването премина представите ми…. Беше фантастично, романтично, чисто, уютно, приятно, купонджийско. Особено щастлива от цялото преживяване беше 4-ри годишната ни дъщеричка, която сега трудно признава друг автомобил 🙂 ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за търпението и професионализма! Този час, в този ден, прекаран с любимите ми хора ще се помни цял живот! Препоръчвам горещо, такава изненада с тези страхотни хора!

Лидия Вълкова
23/02/2017
Романтична изненада за Св. Валентин 14.02.2017 г.
Неочаквано добро

Било е невероятно. Децата бяха щастливи, изпълнени с емоции. А от фирмата ни направиха предложение, на което няма да можем да откажем – за някое друго парти (лятно) да ни направят сериозно намаление за откритата лимузина.

Калина Колева
30/11/2016
Детски рожден ден
Приказно!

Приказка – това е най-точното описание на преживяването ни на 02. 09. Бяхме на моминско парти и всичко беше като мираж. Изключително съм доволна от коректността и страхотното отношение на собственика и на шофьора. Тази вечер ще остане незабравима за всички нас. И съм сигурна,че ще се възползвам от услугите ви пак.

Гергана Стойкова
07/09/2016
Моминско парти
Препоръчвам горещо!!!

Петък – 19ти Август наехме една от белите лимузини за Моминско парти. Нямам думи да опиша изживяването, което имахме! Лимузината беше уникална- чисто нова и подредена. Шофьорът много мил и възпитан , а за собственика, с когото разговарях при резервацията мога само да кажа – така се прави бизнес ! Благдоаря ви за акуратното и адекватно приятелско отношение !!! Със сигурност отново ще ви наемем! Силно препоръчвам!

Невена Вълчева
26/08/2016
Моминско парти
Прекрасно!

Снощи бяхме на моминско парти и беше страхотно! Чудесна услуга, професионално отношение и пълен кеф! Благодарим ви! До скоро

Деница Класанова
20/08/2016
Моминско парти
Кабрио-лимото е убиец!

Неповторимо преживяване на въздух под звездите. Интерактивно и мегазабавно. Искам още.

Росен Атанасов
22/07/2016
запой
Ефектна лимузина, компромисен звук

От колата и обслужването останах много доволен, но тия лимузини трябва да са оборудвани с много по-добър звук от това, което чух. Приятелска препоръка просто.

Ангел Ангелов
21/07/2016
обиколка на града
Убийствена лимузина!

Избрахме черния навигатор и всички останахме замаяни. По-добро от бар

Анжела Пенева
20/07/2016
рожден ден
Професионално и забавно

Шофьорът се вля идеално в забавния ритъм на партито и го направи още по-забавно и колоритно. Страхотно професионално обслужване, което надмина очакванията ни. Благодарим ви.

Ева Радославова
20/07/2016
моминско парти

Новини