Често задавани въпроси

 

Мога ли да внеса в лимузината собствени напитки или трябва да ги купя от вас?

  • Освен, че с всяка директна резервация по тарифа през сайта ни Ви се полага безплатно в пакета бутилка испанско пенливо вино и бутилка 1.5 литра минерална вода, можете да внесете в лимузината неограничено количество собствени напитки. Можете също да поръчате такива на нас, като ще ги получите на стандартни цени на дребно, сякаш ги купувате от магазин. Напитките са единствено аксесоар към бизнеса ни, а не негов финансов фокус.

 

Пуши ли се в лимузината?

  • Разполагаме с една лимузина, в която пушенето е разрешено – кабриолета 4и4о Ман4о. За съжаление на пушачите се стремим да следваме европейските и световните тенденции по темата, а и да се съобразяваме със следващите клиенти, които биха влезли в непроветрен автомобил. Поради тази причина тютюнопушенето във всичките ни останали лимузини не е разрешено, но с радост следваме всеки Ваш импулс и можем да осъществим спирания по желание за пауза за цигара навън.

 

Колко най-късно мога да резервирам?

  • Срок за резервация нямаме. Обслужваме всички получени писмени резервации с приоритет към по-рано постъпилите. В най-лошия случай при забавяне рискувате предпочитаният от Вас автомобил, дори и потвърден като наличност в телефонен разговор, впоследствие да бъде заявен от друг клиент за желания от Вас часови интервал и да се наложи да правите промяна или в часа на курса, или в автомобила. За да избегнете и този риск, Ви препоръчваме да резервирате в момента, в който знаете избора си на автомобил, деня на събитието и поне ориентировъчен негов начален час. Това ще Ви осигури място в графика.

 

Мога ли да подам резервацията си с липсващи адреси, които да уточня по-късно, или да направя промяна в адрес/и на вече подадена резервация?

  • Да, разбира се. Началният адрес ни е нужен със сигурност поне ден преди събитието, докато обикновено можете да променяте крайния дори по време на курса. Във Ваш интерес е да ни информирате предварително за планирани междинни спирки и краен адрес, за да проверим физическия достъп на съответния автомобил и ако той е невъзможен – да Ви предложим най-близка удачна алтернатива. Така в края на краищата Ви съветваме да подадете резервацията си максимално скоро, дори и да не знаете адресите с точност в момента. Това ще е достатъчно да Ви осигурим предимство пред резервации, постъпили след Вашата.

 

Има ли оскъпяване на услугата, ако ползвам лимузина в часовете на нощта?

  • Не. Цените ни са еднакви без значение началния час на резервацията Ви и зависят единствено от нейната продължителност.

 

Ще направите ли отстъпка от цената, ако резервирам повече от една лимузина?

  • Да, с удоволствие. Според обема на поръчката Ви в определени случаи отстъпките, които сами ще Ви предложим, дори могат да надминат очакванията Ви. Разкажете ни концепцията си и ще изработим за Вас индивидуален вариант, който да обслужва нуждите Ви и да се вмества в двустранно разумен бюджет.

 

Мога ли да ангажирам шофьора с аниматорска дейност?

  • Да, стига да не е по време на движение. :))) Шофьорите ни са подбрани така, че да могат да участват дискретно, но пълноценно в забавлението на компанията Ви при желание и покана от Ваша страна. Импровизирайте и включете Вашия личен шофьор като аниматор за дребни закачки, като фотограф за груповите Ви снимки или каквото друго Ви хрумне.

 

Какъв маршрут бихте ми предложили за вечерно парти?

  • В класическия формат на едночасовите и двучасовите вечерни ангажименти изпълняваме обиколка на по-интересните места в центъра на града, които са и разположени на централни булеварди. Можем по Ваше желание да направим кратко (или по-дълго, или повече от едно) спиране на някой от осветените площади за цигара за пушачите и/или външна фотосесия на цялата компания. В общия случай за вечерно парти не е необходимо да определяте маршрут. Задайте ни само начален и краен адрес и поверете останалото на нас.

 

Кога започва да се отчита времето на наем при резервация извън града на пребиваване на лимузината?

  • В заявения от Вас наемен период лимузината е изцяло на Ваше разположение във Вашето населено място. Това означава, че времето, което ни е необходимо за празния курс за достигане до Вашия град или село и връщането оттам до София или Пловдив остава изцяло за наша сметка и няма да бъде отчислявано от периода, за който плащате наем.

 

Има ли минимален период, за който трябва да резервирам лимузина извън София и Пловдив?

  • Не. За резервации в други населени места важи стандартната ни почасова система, като можете да наемете всяка от лимузините дори само за един час. Просто обърнете внимание, че в такъв случай при по-далечните дестинации начислението за извънградски пробег може чувствително да надвиши цената на самия наем.